PÁR-Tech Kft
Poliurea bevonat

Poliurea bevonat

Poliurea bevonat

Kétkomponensű rendszer

A poliurea egy tökéletes bevonat/ burkolat, kiváló hézagtömítő technológia, melyet különböző célokra alkalmazunk. Leggyakrabban vízzáró bevonatként (úszómedencék szigetelése), beton és acél korrózióvédelemre, valamint kopásálló felületekhez. Előnye a hagyományos anyagokkal szemben a sokrétű felhasználási lehetőség, gyorsaság, alkalmazkodása a felületekhez. A poliurea bevonat nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételt igénylő felületekre is alkalmazható.

A poliurea felhasználása alkalmazása csak a képzeletre szab határt. A poliurea név nem egy komplett bevonati rendszer, a poliurea egy technológia

A felületre történő felhordását egy speciális, erre a célra kialakított, nagynyomású reaktoregységgel, illetve ennek kiegészítőivel végezzük, az előmelegített anyag fűtött csöveken jut el a szórópisztolyba. A felületre szórt anyag a felhordást követően rövid időn belül megszilárdul, 24 óra elteltével a felület eléri a végleges és egyben tökéletes kémiai-fizikai állapotát és a felhasználó teljes rendelkezésére áll.

Poliurea tulajdonságai:

Poliurea vízzáró anyag, egyedülálló védelmet biztosít a kezelt felületen. Megóvja a felületet az időjárástól, tökéletes vízzáró, vízálló, korrózióvédő, tömör műanyag ami még csúszásmentes tulajdonsággal is rendelkezik, megóvja a felületet a mechanikai behatásoktól.

csúszásgátló

időjárás toleráns

magas fokú kopásállóság

formához igazodik

ütés biztos

vízálló és vízzáró

dilatáció mentes

Felhasználási területek:

medence bevonat

támfalak felülete

padlóbevonatok(ipari területen)

korrózióvédelem (beton és acél)

tetőszigetelési eljárások

vízvezetékek külső belső bevonata

hullámpalák vízszigetelése

vasbeton szerkezetek